Over ons

Bij Junior Chamber International ’t Suydenvelt begrijpen we het belang van lokale betrokkenheid en impact. Onze leden zijn gedreven om bij te dragen aan de ontwikkeling van Emmen en omgeving. Dit doen we door het organiseren van diverse evenementen, netwerkborrels en projecten die gericht zijn op maatschappelijke uitdagingen en kansen. De projecten variëren van groot tot klein, zo hebben we de Emmer Haringparty geïnitieerd, organiseren we ons eigen bierfestival, maar hebben we ook droge worsten verkocht. De opbrengsten hiervan gaan naar een goed doel wat invloed heeft op onze directe omgeving.


Behalve het teruggeven aan de maatschappij vind je bij de Junior Kamer vooral een gezellige club gelijkgestemden die allemaal zichzelf willen verbeteren. Een uitbreiding op je netwerk maar vooral op je persoonlijke ontwikkeling, zo moet je de Junior Kamer Emmen zien!


Wat we doen

10 keer per jaar hebben we een algemene ledenvergadering. Hier vraagt de voorzitter input van de commissies en worden belangrijke besluiten genomen. Op deze laatste woensdag van de maand sluiten we af met een wel-en-wee ronde. Een moment om persoonlijke en zakelijke veranderingen te delen, uiteraard in vertrouwen.

We organiseren per jaar zo’n 1 à 2 projecten. Deze variëren van een bierfestival of een netwerkevent tot het verkopen van een product of een ‘handjes-uit-de-mouwen’ actie.

Behalve de projecten en standaard vergaderingen willen we elkaar graag persoonlijk beter leren kennen, daarom organiseren we sociale activiteiten zoals het jaarlijkse klootschieten (waar ook oud-leden welkom zijn), Sinterklaasviering voor de kinderen én het jaarlijkse running dinner.

Je komt niet bij de kamer voor handel, maar voor jouw persoonlijke ontwikkeling en het uitbreiden van jouw netwerk. Welk netwerkborrel, evenement of festival je ook komt, je komt altijd wel een (groepje) mede-JCI’er(s) tegen! Daarnaast bouw je vriendschappen voor het leven, ook ná je 40ste levensjaar!

Werken aan je persoonlijke ontwikkeling? Neem contact op!

Dé Junior Kamer is niet voor iedereen. We willen een groep mensen die zich kan inleven in elkaars situatie, maar ook een groep die kan bijdragen aan het teruggeven aan de maatschappij. Daarom hebben we een minimum leeftijd van 22 jaar en houdt het lidmaatschap op je 40ste levensjaar op. Anders wordt het verschil in levensfases te groot. Daarnaast zoeken we ondernemende mensen, mensen die snappen dat je de mouwen op moet stropen als je wat gedaan wilt hebben.